Повернутись до новин
13 квітня, 2023
У Міноборони створили Офіс з підтримки змін
У системі Міністерства оборони України створено Офіс з підтримки змін. Вiдповiдний наказ підписав очільник відомства Олексій Резніков, повідомляється на сайті МОУ.
Офіс готуватиме пропозиції до проєктів нормативно-правових актів щодо “змін для вдосконалення процесів оборонного менеджменту в системі Міноборони та планів заходів з їх реалізації”. А також пропозиції щодо визначення пріоритетів використання/спрямування донорської та технічної допомоги, що надається для впровадження змін. 
Консультативно-дорадчий орган надаватиме методологічну підтримку та залучатиме партнерів у виконанні заходів, спрямованих на впровадження змін. Від нього також очікують пропозицій щодо організації моніторингу результатів імплементації змін тощо.
Головою Офісу призначено громадську та політичну діячку Юлію Марушевську. До команди також увійшли Арсен Жумаділов, Сергій Карпенко, Артур Переверзєв, Тетяна Харченко та Олег Шиманський.
Як зазначено на сайті міністерства, команда незалежних експертів буде “флагманом у врегулюванні, спрощенні та втіленні пріоритетних реформ в Міністерстві оборони”. Йдеться про розробку законопроєктів і інших нормотворчих документів, реалізацію проєктів державно-приватного партнерства і інвестпроєктів. А також - допомогу на всіх ланках підрозділам Міноборони та органам військового управління ЗСУ. Відомство обіцяє проведення публічних заходів з обговорення ініціатив і максимальне залучення фахового середовища.